Drevo odnosov
 

drevo

Naše življenje je prepleteno z odnosi: naj bo to na delovnem mestu, v partnerstvu, z otroci, prijatelji, znanci…  Brez njih ne gre, saj prav v odnosih najdemo varno zavetje, toplino in ljubezen. Žal pa pogosto tudi trpimo, odnosi so lahko boleči ali vsaj neprijetni.

 

Ste si že kdaj zaželeli, da bi škarje in platno vaših odnosov  imeli v rokah vi?
Ne oklevajte… vzemite jih v svoje roke!

Oblikovali smo niz praktičnih zabavnic*, kjer boste

  • spoznali in ozavestili vzroke nesporazumov in pasti, ki prežijo na nas v odnosih ter
  • prejeli praktična orodja, s katerimi boste postali kreator vaših odnosov.

 * Naše delavnice so praktično naravnane, uporabljamo igro vlog, dialog in druge igre. Verjamemo, da se na zabaven način naučimo več, zato so naše delavnice pravzaprav ... zabavnice! 

Zabavnice vodijo Polona Zupančič, Sebastian Radetić Car in Suzana Ester Car, SDI trenerji. Vse zabavnice je možno izvesti tudi v obliki individualnih srečanj z osebnim trenerjem oz. coachem. Za več informacij nas prosimo kontaktirajte na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali 051 328 962 (Sebastian).

 
Akademija čustvene inteligentnosti PDF natisni E-pošta

uravnotezeno-zivljenje

Ste užaljeni, ker vaša najstniška hči ne razume ljubeče skrbnosti, ko ji že tretjič  ponudite toplo kosilo, ki ste ga skuhali prav zanjo? Vaša materinska skrb je nedvomno velika vrlina, lahko pa je uporabljena pretirano in gre hčeri zato na živce.

 

 

Ste opazili, da se z nekaterimi ljudmi odlično razumete že skoraj brez besed, medtem ko z drugimi nikakor niste na »isti valovni dolžini« in vam iz dneva v dan grenijo življenje? 
Spoznajte orodje, ki vam bo dobesedno spremenilo pogled na odnose: Vzemite škarje in platno vaših odnosov v svoje roke!

 

 
Preberi več ...
 
Komunikacija pri reševanju konfliktov

celostne-resitve

Pometanje pod preprogo se ne obnese, prepiranje izčrpava, molčanje užaljene veličine ne sporoča nič določenega, z žrtvovanjem svojih interesov slabšamo svojo samopodobo in odnos. Za gradnjo odprtih, odkritih, sproščenih in zadovoljujočih odnosov se moramo soočanja s konflikti in pogovarjanja o njih naučiti. Žal nas ne starši ne šola ne opremijo dovolj, da bi se na primeren način znali postaviti zase, obenem pa pokazali drugemu, da ga spoštujemo, razumemo in upoštevamo.

 

Preberi več ...
 
Partnerska (romantična) ljubezen: Od predstav in zablod do želene resničnosti PDF natisni E-pošta

love

Se vedno znova znajdete v podobnih partnerstvih, s podobnimi problemi? Kako poiskati pot iz labirinta do kakovostnega partnerskega odnosa in ga zgraditi v najlepšo katedralo ljubezni?!

 

Na to, kakšne partnerje iščemo (in najdemo) in posledično na partnerski odnos, ki ga imamo, močno vplivajo predstave, ki jih imamo o romantični ljubezni. Poleg tega smo v sebi razvili polno omejujočih pravil, ki nam diktirajo, kdaj se počutimo ljubljeni. Ta pravila so pogosto tako natančna in omejujoča, da so trenutki, ko se počutimo ljubljene, zelo redki. In pogosto sploh niso povezani s tem, ali nas partner dejansko ljubi ali ne.

Preberi več ...
 
Do energije in vitalnosti s prehrano PDF natisni E-pošta

val2

Energija, dobro počutje in vitalnost so osnova za doseganje ciljev, uspešnost in osebno zadovoljstvo. V poplavi informacij se hitro srečamo s težavo, kateremu pristopu zaupati, kaj nas bo res pripeljalo do našega cilja.
Ponujamo vam celovit pristop, ki smo ga sestavili na podlagi izkušenj. Na zabavnici vam bomo predstavili enostavne učinkovite tehnike, kako v kratkem času:

 

  • oblikovati svojo postavo,
  • do več energije, elana in volje.
Preberi več ...
 
Kako se pripraviti na zaposlitveni intervju?

intervju

Vabilo na osebni pogovor oz. intervju je neponovljiva in enkratna priložnost, da potencialnega delodajalca prepričate, da ste pravi kandidat za razpisano delovno mesto.

 

Pa znate to priložnost izkoristiti sebi v prid?

Nemalokrat sem na zaposlitvenem intervjuju srečala kandidate, ki so imeli »življenjepis iz sanj«, ko sem jih srečala osebno, pa niso pokazali niti desetine tistega kar je pisalo na papirju. Res je, da papir vse prenese, drži pa tudi, da nekateri kandidati dobesedno »zapravijo« svojo priložnost in se ne prikažejo v najboljši luči. Dejstvo je, da prvi vtis naredite samo enkrat in v večini primerov se kadroviki o vaši nadaljnji »usodi« odločijo na podlagi tega vtisa.

Preberi več ...
 


Vaš Partner, poslovno in kadrovsko svetovanje
Suzana Ester Car, s.p.

Kokra 54, 4205 Preddvor

T: 04 255 66 40
M: 051 43 99 76

E: suzana@vas-partner.si

Vaš Partner,
osebno in poslovno svetovanje, Sebastian Radetić s.p.
Kokra 54, 4205 Preddvor
T: 04 255 66 40
M: 051 32 89 62

Vaš Partner, osebno in poslovno svetovanje 
Sebastian Radetić Car s.p. 

Kokra 54, 4205 Preddvor 

T: 04 255 66 40
M: 051 32 89 62
Esebastian@vas-partner.si

money-back-guarantee_1