Družbena odgovornost

Zavedamo se odgovornosti, ki jo imamo do širše družbene skupnosti. Naša dejavnost pokriva tudi usposabljanje, saj verjamemo, da tako rastemo in smo lahko bolj uspešni. Naše osnovno načelo je partnerski odnos, ki je temelj dodane vrednosti— za podjetje ali za posameznika.

Izhajajoč iz teh načel z donacijami in na druge načine pomagamo manj privilegiranim priti do osnovne izobrazbe ali pri usposabljanju in osebnem razvoju.

Namesto poslovnih daril obisk Hiše eksperimentov

Namesto v čestitke, poslovna darila in večerje smo letos sredstva investirali v trenutno najvarnejšo naložbo: znanje. Petnajst otrok  iz dnevnega centra za mlade in družine Škrlovec, ki deluje v okviru Centra za socialno delo Kranj, smo na Miklavžev dan peljali na obisk v Hišo eksperimentov.
Hvala vsem partnerjem, ker ste nam to omogočili!

  
     

Foto: Vojko in Suzana
  
  
  
  
  
  Vaš partner omogoča šolanje


Ena od naših pomembnih dejavnosti  je usposabljanje.  Verjamemo, da zaposlenim omogoča večjo zaposljivost in bolj učinkovito opravljanje dela, podjetju pa dodano vrednost.  Zavedamo se, da obstajajo tudi ljudje, ki jim že osnovno izobraževanje pomeni odločilni dejavnik za kakovost življenja in včasih tudi preživetja. V Senegalu kakršnakoli izobrazba pomeni večjo možnost preživetja in je izhodišče za kvaliteto življenja. Zato smo se odločili zagotoviti sredstva za osnovno prehrano in šolanje za Bandija, izjemnega dečka iz Senegala.


 
Bandigo pred šolskim letom....

Foto: Maja Gašperšič
 
 

Vaš Partner, poslovno in kadrovsko svetovanje
Suzana Ester Car, s.p.

Kokra 54, 4205 Preddvor

T: 04 255 66 40
M: 051 43 99 76

E: suzana@vas-partner.si

Vaš Partner,
osebno in poslovno svetovanje, Sebastian Radetić s.p.
Kokra 54, 4205 Preddvor
T: 04 255 66 40
M: 051 32 89 62

Vaš Partner, osebno in poslovno svetovanje 
Sebastian Radetić Car s.p. 

Kokra 54, 4205 Preddvor 

T: 04 255 66 40
M: 051 32 89 62
Esebastian@vas-partner.si

money-back-guarantee_1