Pravno obvestilo

Pogoji za uporabo spletnih strani www.vas-partner.si

Naša vizija je dodajanje vrednosti podjetju in optimalne rešitve za poslovno rast naših naročnikov. Te spletne strani so oblikovane z namenom omogočiti splošne informacije o naših storitvah in poslovanju ter določene informacije v zvezi z vlogo kadrovske funkcije pri poslovanju podjetij. Zato vas prosimo, da natančno preberete te pogoje za uporabo, ki se nanašajo na vsakogar, ki obišče to spletno stran. Če boste še naprej uporabljali to spletno stran, ste pristali na ta pravila.

Informacije na teh spletnih straneh so izključno v splošno izobraževalne in informativne namene. Določene informacije na teh spletnih straneh vsebujejo tudi podatke o naših storitvah in so namenjene le splošni predstavitvi, zato vsebujejo samo osnovne podatke. Nobena informacija o posamezni storitvi, vsebovana na naših spletnih straneh, ni podana in tudi ni mišljena kot nadomestilo za poslovne ali kadrovske nasvete, navodila za implementacijo storitve ali projekta.

Čeprav spletne strani oblikujemo z vso potrebno skrbnostjo in storimo vse,  da bi se prepričali, da so informacije na teh spletnih straneh res točne in podatki ažurni, za njihovo točnost in celovitost ne moremo jamčiti in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino teh spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti Vaš Partner Suzana Štular s.p. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru zato ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z obstojem, dostopom do in/ali uporabo teh spletnih strani in/ali informacij, ki jih te spletne strani vsebujejo in/ali zaradi nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, če so bili obveščeni o možnosti take škode.

Te spletne strani nudijo tudi povezave s spletnimi stranmi tretjih in/ali vsebujejo informacije o tretjih. Za informacije na teh straneh ali točnosti podatkov na njih ne prevzemamo nobene odgovornosti in za točnost informacij ne jamčimo. Povezave do drugih spletnih strani nudimo le kot ugodnost za uporabnike naših spletnih strani.

Veliko izobraževalnega materiala in programov na naših spletnih straneh je oblikovano tako, da podpira vaše cilje in cilje vašega podjetja, saj je naša vizija, da vam ponujamo optimalne rešitve za rast in uspešnost poslovanja.

Zaupnost osebnih podatkov

Vsi podatki o obiskovalcih spletnega mesta bodo uporabljeni izključno za namen dodatnega obveščanja o storitvah spletnega mesta.

Podatki na noben način in pod nobenimi pogoji ne bodo posredovani tretjim osebam ali kako drugače uporabljeni v nasprotju z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.

Registrirani uporabniki se lahko odjavijo iz baze uporabnikov s sporočilom na info@vas-partner.
 

Avtorske pravice

Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Vaš Partner Suzana Štular s.p. Razmnoževanje delov teksta in gradiv s spletnega mesta www.vas-partner.si je dovoljeno ob navedbi virov in avtorjev, razen tam, kjer je to posebej označeno.

Vaš Partner Suzana Štular s.p. ne prevzema odgovornosti za napačno povzemanje avtorskih pravic drugih avtorjev, ki se pojavljajo na naših spletnih straneh.

Če ste v dvomih glede pravice do objav, povzemanj ali citiranj, nas kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

 

Vaš Partner, poslovno in kadrovsko svetovanje
Suzana Ester Car, s.p.

Kokra 54, 4205 Preddvor

T: 04 255 66 40
M: 051 43 99 76

E: suzana@vas-partner.si

Vaš Partner,
osebno in poslovno svetovanje, Sebastian Radetić s.p.
Kokra 54, 4205 Preddvor
T: 04 255 66 40
M: 051 32 89 62

Vaš Partner, osebno in poslovno svetovanje 
Sebastian Radetić Car s.p. 

Kokra 54, 4205 Preddvor 

T: 04 255 66 40
M: 051 32 89 62
Esebastian@vas-partner.si

money-back-guarantee_1