fbpx

Vaš Partner

Vrhunska storitev

Za varen in čist dom

Sinet d.o.o.

V podjetju SINET d.o.o. se že od leta 1993 trudimo, da z individualnim pristopom gradimo dober in dolgoročen poslovni odnos z našimi strankami.

Ta temelji na medsebojnem zaupanju s trdnimi temelji v naši kvaliteti, strokovnosti in odzivnosti. Vse naše storitve z željo po zadovoljnih naročnikih zagotavljamo z visoko usposobljenimi sodelavci ter z najnovejšo tehnološko opremo, ki zagotavlja izvedbo na najvišjem nivoju.

S trenutno 135 zaposlenimi v podjetju si bomo še naprej prizadevali, da z ohranjanjem statusa invalidskega podjetja in integracijo invalidov v delovno okolje vračamo družbi, ter da z uspešnim prilagajanjem trgu še naprej zagotavljamo visoko kvalitetne proizvode in storitve za vse naše poslovne partnerje.

Fortuna Pil d.o.o.

Družba Fortuna-Pil d.o.o. je podjetje z omejeno odgovornostjo, ustanovljena je bila v letu 1995 z namenom prezaposlovanja  invalidov rudnika in opravljanja servisnih dejavnosti varovanja, pranja in čiščenja.  

Od leta 2013 je družba v zasebni lasti, s sklepom Vlade Republike Slovenije št. 023-05/93-1/30-8 z dne 27.11.1996 je družba Fortuna Pil d.o.o. pridobila status invalidskega podjetja.

Od ustanovitve dalje se podjetje  prizadeva za integracijo invalidov v delovno okolje, ter je specializirano za storitve čiščenja in pranja. 

Zaupanja vredna partnerja

let IZkušenj

Zaposlenih

strank

Nikoli več ne zapravljajte časa.
Vaš Partner vam pomaga.

Pošljite nam sporočilo in naš svetovalec vas bo poklical v kratkem.